Foto: Anne-Sylvie Bonnet

Realness

Urpremieren på Nagelhus Schia Productions første strømmeforestilling.

Sted

Store Sal

Arrangør

Bærum Kulturhus

For første gang strømmer Nagelhus Schia Productions en hel forestilling. I samarbeid med filmselskapet M12 brukes avansert kamerautstyr i stor stil for å skape et levende og kunstnerisk interessant møte mellom scene og film.

Gå til strømmeplatform her.

Foto: Anne-Sylvie Bonnet

Realness er en sarkastisk parodi av den internasjonalt anerkjente koreografen Daniel Proietto, som leker med konseptet for reality-TV, og tvinger oss til å konfrontere våre egne fordommer og moralske forfall.

En mørk komedie som tar opp rasisme, mobbing, overgrep, maktmisbruk og manipulasjon. Proietto ønsker å øke bevisstheten rundt disse aktuelle temaene og deres plass i underholdningsindustrien i dag.

Bilde fra Realness av NSP

Sammen med Guro Nagelhus Schia spiller Daniel Proietto selv mot danserne i Realness. De portretterer henholdsvis The Producer og Camp Maestro, to manipulerende personer som ikke legger noe imellom for å øke seertallet til TV-showet sitt. Slik viser de hvor kynisk denne bransjen kan være.

Dansere fra Realness av NSP

Stykket bruker elementer fra dans, drama, komedie og film. The dyktige danserne fra NSP 2 spiller på et bredt register av bevegelseskvalitet, uttrykk, følelser og personligheter i sin fremstilling av syv fargerike deltakere, også kalt The Wannabes.
Vi får i tillegg se flere profilerte scenekunstnere som Niklas Gundersen, Silya Nymoen, Mimi Divine, Vebjørn Sundby og Alan Lucien Øyen i gjesteroller.

Foto: Erika Hebbert

Pris: 120
Varighet: 1 time
  • Mandag 28. juni 2021 Kl. 21.00
    Forestillingen er spilt

Store Sal

Bærum Kulturhus
Claude Monets allé 27
1338 Sandvika