Smak av Vin og vilt

Vi gjentar suksessen fra i fjor høst med en femretters vilt-middag fra norsk natur.

Foajéscenen

Bærum Kulturhus

En del av serien

Smak

Fjorårets middag rakk å bli utsolgt på noen dager, selv med restriksjoner, og tilbakemeldingene til kokken var ganske tydelige: En gang til, takk!

Dermed gjør vi som dere ønsker. Det blir en ny runde, på to kvelder, hvor vi feirer høstens matfat og de beste råvarer og kokketradisjoner vi har her i landet.

Foto: Diverse

Menyen jobber Kjell-Tore med nå, men det er ingen grunn til å vente. Det blir minst like godt, og med fjoråret friskt i minne bør man kaste seg rundt om man vil ha plass. Vel bekomme!

Om Kjell-Tore Senkpiel

Vår egen kjøkkensjef, Kjell-Tore Senkpiel er ansvarlig for den populære Smak-serien her i Bærum Kulturhus.

Han er utdannet kokk og sommelier med lang erfaring fra ulike restauranter og spisesteder i hovedstadsregionen.

Kokk og sommelier Kjell-Tore Senkpiel
Pris: 1400