Dirty Loops

Nu jäklar, nu kör vi!

Sted

Store Sal

Arrangør

Bærum Kulturhus

En del av serien

Bærum Jazzfestival

For ni år siden fylte virtuos-svenskene Store Sal til randen. Nå er det klart for ny, ellevill rytmefest med Dirty Loops.

Over det siste tiåret har Dirty Loops skapt sin helt egen, elleville miks av funk, pop, jazz og R&B. Trioen består av de to barndomsvennene Jonah Nilsson (vokal, keyboard) og Henrik Linder (bass) pluss Aron Mellergård (trommer) som de møtte i tenårene.

Å kalle de tre svenskene dyktige på sine instrumenter vil være årets understatement. Mang en bassist har pådratt seg blodblemmer og såre tomler der de har forsøkt å etterligne bassist Henrik Linders ville bassløp. Tenk å kunne levere krystallklar fasettvokal samtidig som man stødig leverer synkoperte keyboard-stabs slik Jonah Nilsson gjør det. Og så fills’ene og grooven til Mellergård, da. Nei, dette er en vill totalpakke av et band. 

Bandkarrieren skjøt for alvor fart med det virale Youtube-fenomenet som ble skapt av trioens cover av Lady Gagas Just Dance. Siden har de fulgt opp med høyoktan-versjoner av Adele, Avicii og Justin Biebers hits. 

I 2014 slapp de debutalbumet Loopified, med schlägeren Hit Me. Siden den gang har Dirty Loops gitt ut Phoenix i 2020 og Turbo med Cory Wong i 2021.         
Festivalpass Bærum Jazzfestival

Dagspass gir deg mest for penga! 

Du kjøper dagspass per dag, og egne billetter hentes ut for hvert arrangement.

Velkommen til jazzfest!

Jazzsaksofonist Marius Neset
Pris: 0 - 485
Varighet: 2 timer m/pause

Store Sal

Bærum Kulturhus
Claude Monets allé 27
1338 Sandvika

Dirty Loops
4. NOVEMBER kl 21.00
0 - 485 Kr