Foto: Deepwater Records

Tidenes comeback – Fartøy Valen

Seiler igjen!

Sted

Store Sal

Arrangør

Deepwater Records & Entertainment AS

Terningkast 6! Tidenes comeback. Parodimesteren er tilbake! Magisk selvironi! Gapskratt fra start til slutt, er bare noe av det rikspressen har skrevet om comeback-showet til Kristian Valen. Et show som allerede er sett av over 190.000 publikummere! 

Se Valen i kjent stil gjøre nye parodier og imitasjoner av både Norske og utenlandske artister, kjendiser, politikere, til nye og gamle kjente figurer laget kun for Bærum. 

For snart 20 år siden fikk en av Norges mest populære komikere sitt store gjennombrudd med det kritikerroste showet Fartøy Valen

Nå etter fem TV-suksesser og over 20 år på scenen har Kristian Valen rukket å passere hele 1 million solgte billetter, og dette gjør han til Norges mestselgende komiker. 

Her kan du selv se og høre Valens versjoner av diverse store presseoppslag siden sist. Og det kan være verre enn du tror. Han synser og forteller ærlig og lekent om egne flauser slik bare han kan. Ett av Valens nummer, som både er publikum og pressens favoritter, er der han bruker Snapchat på direkten på scenen. 

Bli også med på Valens ville seilas der hans båt Fartøy Valen er lastet med alt du tror og trodde om Valen og hans figurer. 

Årets politikerskandaler er selvsagt også representert. Annikken Huitfeldt, Sindre Finnes, Erna og en Jens Stoltenberg, som på engelsk slik bare Stoltenberg kan, som prøver å megle og roe gemyttene.             

Når Siddisen nå er tilbake på scenen, er tittelen på hans nye show ikke tilfeldig. Blant mannskapet på nye Fartøy Valen finner du noen av de karakterene som gjorde Kristian så utrolig populær og elsket. Og de fremstår slik de er i dag – ikke slik de var – selv disse fortjener å bli fremstilt i nåtid, selv om karaktertrekkene nok ikke har endret seg! 

  

Pris: 0 - 595
Varighet: 1t, 15 min u/pause
  • Fredag 9. februar 2024 Kl. 21.00
    Forestillingen er spilt

Store Sal

Bærum Kulturhus
Claude Monets allé 27
1338 Sandvika