Foto: Ginger Sole

Judith Hill

Grammy-vinnende soulstjerne klar for Store Sal

Sted

Store Sal

Arrangør

Bærum Kulturhus

Hun har sunget med Michael Jackson og Prince – soulstjernen Judith Hill endelig klar for Store Sal i mai

Prince- protesjeen og Michael Jacksons duettpartner, Judith Hill, trer fram som en av moderne souls store artister. Til Store Sal kommer hun med en settliste full av sterke låter og et tight band i ryggen.

Judith Hill er koristen til noen av nåtidens største stjerner som har tatt steget frem på scenen og overbevist publikum og kritikere med sin enigmatiske utstråling og glitrende soulstemme.

Prince-protesjéen

Hill fikk internasjonal oppmerksomhet av sin fremførelse under Michael Jacksons minnestund og da hun sang duetten «I Just Can’t Stop Loving You» under hans This Is It turne.

Som protesje av Prince har Hill vært korist på hans konserter og sammen spilte de inn hennes kritikerroste soloalbum «Back in Time» fra 2015. På bakgrunn av å ha samarbeidet med både MJ og Prince var Hill med i dokumentaren «20 feet from Stardom» som handlet om nettopp å være bakgrunns sanger for noen av de største artistene i vår tid.

«Baby I’m Hollywood» er Hills siste utgivelse og handler ifølge artisten selv om aksept av sin egen historie og å ikke skjule hvem hun er. Hill er vokst opp i LA og har japansk mor og afro-amerikansk far. Moren Michiko og faren Robert (Peewee) møttes i et 70-talls funk band. Begge foreldrene bidrar i «Baby I’m Hollywood» og står på scenen sammen med datteren under konserten på Cosmopolite – Michiko på keyboard og Peewee på bass.

Nytt album

26 april kom Judith Hills nye album «Letters from a Black Widow». Singelen «Dame De La Lumiere» er ute nå og kan nytes her.

The New York Times har gjort et fint intervju med Judith, der hun snakker om hvordan livet og karrieren ble påvirket av både Prince og Michael Jacksons bortgang og hvordan hun kom seg videre. Anbefalt lesing!

Pris: 0 - 485
Varighet: 1 t, 30 min u/pause
  • Fredag 10. mai 2024 Kl. 19.00
    Forestillingen er spilt

Store Sal

Bærum Kulturhus
Claude Monets allé 27
1338 Sandvika