Ingrid Olava

Endelig tilbake live – solo

Sted

Store Sal

Arrangør

Bærum Kulturhus

Gled deg til låter fra Ingrids nye, kritikerroste album Blomster & Post. Et lavmælt og nært lydbilde, finstemt melodisk detaljarbeid. Denne januarkvelden får vi selvbiografisk observasjon, hverdagsbilder og vare hyllester til naturen.

Ingrid Olava har sunget seg inn i våre hjerter og for lengst befestet sin posisjon blant landets mest substansielle og viktige artister. Denne kvelden i Store Sal vil vise til fulle hvor langt hun nå har kommet som låtskriver, formidler og historieforteller.

Blomster & Post

Siden den kritikerroste debuten med Juliet’s Wishes har Ingrid Olava med sin karakteristiske stemme og vakre pianospill levert et imponerende antall konserter og en låtkatalog som har resultert i en mengde priser og nominasjoner gjennom en popkarriere på 15 år.


I tillegg til sin egne sterke katalog med publikumsfavoritter som «Only Just Begun», «Back to love», «Warrior Song», «Jackie Kennedy», «Jupiter» og «Mens Jeg Sover», har Olava alltid omfavnet og tolket andre kunstnere. I konsertformatet har Ingrid Olava dermed utviklet seg til å bli en eklektisk blanding av eget og andres materiale.

Nå er hun aktuell med albumet Blomster & Post, som handler om livet: Om angst for både apokalypse og for å møte eksen på gata. Det å bli mor, om døden, om å ville bli Jeanne d’Arc, men ende opp som fornøyelsespark. Om veien hjem, om man kan bli fremkalt igjen, og om lyset.

Pris: 0 - 380
Varighet: 1 t, 15 min u/pause
  • Fredag 26. januar 2024 Kl. 19.00
    Forestillingen er spilt

Store Sal

Bærum Kulturhus
Claude Monets allé 27
1338 Sandvika