Emilie Nicolas

Foto: Lasse Fløde

Emilie Nicolas

Tre album, tre singler og ny turnè!

Sted

Store Sal

Arrangør

Bærum Kulturhus

Emilie Nicolas ble tatt imot med åpne armer av både kritikere og publikum da hun slapp albumdebuten Like I’m a Warrior i 2014. Hun toppet albumlista og mottok to Spellemannpriser – en bragd hun gjentok med sitt neste album, Tranquille Emilie i 2018. I kjølvannet av albumslippet solgte hun ut både Sentrum Scene og to kvelder i Den Norske Opera og Ballett. I 2020 kom tredjealbumet, Let Her Breathe, som ble trukket frem som et av årets beste album på flere hold.

Musikalsk spinner Emilie en rød tråd fra sin skolerte jazzbakgrunn mot et stadig mer nyskapende popunivers. Det siste året har hun sluppet tre singler: Easy, Limits og Everyday, der hun med Easy tok sitt så langt tydeligste steg ut på dansegulvet. Med pulserende beats og dunkle toner tvinger den frem beskrivelser som ikke kunne tilhørt så mange andre: Dansbar melankoli. Fengende fortvilelse. Der det veksles uanstrengt mellom det organiske og det digitale.

I 2024 blir det endelig mulig å oppleve Emilies univers i liveinnpakning igjen, når hun tar med seg det fantastiske bandet sitt til et knippe norske scener. Gå ikke glipp av Emilie på hjemmebane i Bærum Kulturhus.

 

Salgsstart 19. oktober.

  

Foto: Tomas Lauvland Pettersen

 

Høsten 2019 spilte Emilie Nicolas en triumfferd av en hjemkomstkonsert foran et fullsatt publikum i Store Sal. I mars 2024 får publikum endelig oppleve Bekkestua og Bærums stolthet live igjen – på hjemmebane. 

 

Mer informasjon om konserten

Pris: 0 - 605
Varighet: 1 t, 15 min u/pause
  • Fredag 15. mars 2024 Kl. 19.00
    Forestillingen er spilt

Store Sal

Bærum Kulturhus
Claude Monets allé 27
1338 Sandvika