Foto: Hedvig Kolboholen

Jazz & Soul

Konsert med Prime Time Orchestra.

Sted

Store Sal

Arrangør

Prime Time Orchestra

Prime Time Orchestra som i 2023 er inne i sitt 42. år har nok en gang hentet inspirasjon fra tradisjonell stornbandjazz med flere kjente solister som vi har vist fram med stor glede de siste årene i Bærum Kulturhus. Fra Swing'n'Sweet i 2021 har vi med oss den dansk/norske sangerinnen Majken Christiansen som er en an Norges største jazzdivaer. Hun synger i tradisjonen etter de største jazzvokalister der Ella Fitzgeralt alltid har vært en inspirasjonskilde.
Og fra The very best of Aretha Franklin i 2020 har vi vært så heldige nok en gang å få med oss den Amerikanske souldronning Tracee Lewis Meyn som vi også hadde med som en spesiell gjest på vårt Soul Party på Sandvika Byfest i 2022. Publikum skrev til oss etterpå:
«Soul-kvelden ble en formidabel suksess! Har aldri sett maken. Prime Time Orchestrsa holder et internasjonalt nivå. Dette showet kunne vært vist i Las Vegas og publikum hadde bøyd seg i støvet.

Fra suksesskonserten under den første Bærum Jazzfestival har vi hentet en ny ung soulstjerne Charlotte Dos Santos, vokalist, produsent og komponist, som er født og oppvokst i Bærum som er Soul - Jazz og R&B, og vil være perfekt i samspill med Prime Time Orchestra.


Pris: 0 - 380
Varighet: 2 t, m/pause
  • Fredag 10. mars 2023 Kl. 19.00
    Forestillingen er spilt

Store Sal

Bærum Kulturhus
Claude Monets allé 27
1338 Sandvika