Åpningsfest – Bærum Jazzfestival 2023

Åpningsfest – Bærum Jazzfestival 2023

Velkommen til en uforglemmelig åpningsfest for Bærum Jazzfestival på Bærum Kulturhus’ Foajéscene!

Sted

Foajéscenen

Arrangør

Bærum Kulturhus

En del av serien

Bærum Jazzfestival Program 2023

Jazzfesten sparkes i gang – Supercharger Duo sørger for hurtiglading av feststemt festivalpublikum. 

Etter den strålende konserten med Marius Neset og London Sinfonietta er det på tide å slippe løs og la Supercharger Duo tenne gnisten på åpningsfesten. Energien vil være på topp, og publikum vil føle en følelse av fellesskap og samhørighet mens de nyter den levende jazzkulturen sammen. 

 

Supercharger Duo står klar til å ta scenen med sin unike sammensetning av musikalsk talent og lidenskap. Når den erfarne trommeslageren Ernst-Wiggo Sandbakk og det unge stortalentet Eirik Tveten på piano finner kjemien, oppstår det gnister som tar fyr. Deres energigivende og hardtsvingende musikk blander New Orleans-inspirert boogie woogie, jazz, ragtime og blues på en måte som vil få føttene til å danse og sjelen til å juble. 

Eirik Tveten, en avgangsstudent ved NTNU Jazzlinja i Trondheim, har dykket dypt inn i Oscar Petersons repertoar og sprudler av spilleglede. Med sin nådeløse swingfot skaper han en umiskjennelig dynamikk i musikken. Sammen med den erfarne trommeslageren Ernst-Wiggo Sandbakk, som har en lang historie som musiker, underviser og festivalsjef for Trondheim Jazzfestival, vil de to musikerne levere en musikalsk opplevelse som setter fart på festen.

 

Gratis
Varighet: 70 min.
  • Onsdag 1. november 2023 Kl. 20.30
    Forestillingen er spilt

Foajéscenen

Bærum Kulturhus
Claude Monets allé 27
1338 Sandvika