Thomas Dybdahl solo

Foto: Johannes W. Berg

Thomas Dybdahl solo

Ut av melankolien og inn i funken og soulen.

Sted

Store Sal

Arrangør

Bærum Kulturhus

Tenk at det snart er tjue år siden debutalbumet ... That Great October Sound kom ut. Fra den dagen hiten From Grace fant veien ut til fans, har Thomas Dybdahl stått støtt som en stor låtskriver og vokalist. I to tiår har han gitt et hengivent publikum her hjemme og internasjonalt hitsingler, helstøpte album og store live-opplevelser gang på gang.

Fri og leken

Alene, kun sammen med sin trofaste gitar, blir Thomas’ låter nesten enda sterkere. Om det er Cecilia, From Grace, 45 eller River som spilles, en ny låt eller en tjue år gammel klassiker, det spiller ingen rolle. De låter like friske og vitale alle sammen.

Denne kvelden får vi, tillegg til klassikere fra album som Stray dogs, One Day You’ll Dance for Me, New York City og All these Things, ferskere låter fra hans siste utgivelse Fever. Her skinner Dybdahls forkjærlighet for soul og funk igjennom i låter som drives fram av en sikker rytmesans og sjelfull vokal. Om det er noen som er i stand til å fylle hele Store Sal alene er det nettopp Thomas Dybdahl og hans skattkiste av et repertoar. 

Med sitt niende album Fever overrasker Dybdahl alle dem som forbinder artisten med sa°r melankoli. Her møter vi en «fri og leken Dybdahl» som Dagbladet slår fast i sin anmeldelse. Ut av melankolien og inn i funken og soulen – vi er klare for å la oss lede inn i Dybdahls frie og åpne låtunivers.

Bli vår venn!

Med rabatterte priser og eksklusive førsalg, lønner det seg å bli Venn av Bærum Kulturhus. 

Jublende folk i Store Sal i Bærum Kulturhus

Denne forestillingen har Bizzy-pris!

Bizzy er en egen app for de mellom 13-21 år i Viken som gir rabatterte priser på utvalgte kulturarrangementer i fylket. For å få tilgang til våre arrangementer med Bizzy-pris, må du gå inn via appen. Last ned Bizzy her.

Pris: 0 - 450
Varighet: 1 t, 10 min u/pause
  • Fredag 29. april 2022 Kl. 19.30
    Forestillingen er spilt

Store Sal

Bærum Kulturhus
Claude Monets allé 27
1338 Sandvika