Smak av Skalldyr

Smak av Skalldyr

Vinteren er utvilsomt sesongen for en to-dagers skalldyrfest.

Sted

Foajéscenen

Arrangør

Bærum Kulturhus

Skalldyr gjør seg aller best om vinteren. Vannet er friskt og kaldt, noe som gjør skalldyrene «fastere i fisken». Dette utnytter vi og feirer to kvelder på rad.

Vi gjentar derfor suksessen fra 2019, hvor det var stappfullt rundt bordene, med en tradisjonell skalldyr-plateu fylt av havets delikatesser.
Og et festmåltid av dette kaliberet skal selvfølgelig ikke serveres uten de beste vinene for havets delikatesser.

Har du to vennegjenger? Ja, da sees vi to kvelder på rad.

Velkommen!

Kveldens viner

Tre fine franske serveres til kveldens skalldyr.

Om Kjell-Tore Senkpiel

Vår egen kjøkkensjef, Kjell-Tore Senkpiel er ansvarlig for den populære Smak-serien her i Bærum Kulturhus.
Han er utdannet kokk og sommelier med lang erfaring fra ulike restauranter og spisesteder i hovedstadsregionen, og har det daglige ansvar for kjøkkenet her på huset.

Bilde av kokk og sommelier Kjell-Tore Senkpiel

Bli vår venn!

Med rabatterte priser og eksklusive førsalg, lønner det seg å bli Venn av Bærum Kulturhus. 

Jublende folk i Store Sal i Bærum Kulturhus
Pris: 1300
Varighet: 2 t, 30 min
  • Fredag 11. februar 2022 Kl. 19.30
    Forestillingen er spilt

Foajéscenen

Bærum Kulturhus
Claude Monets allé 27
1338 Sandvika