Charlie Siem og Itamar Golan

Charlie Siem og Itamar Golan

En lidenskapelig helaften med kjente slagere.

Sted

Store Sal

Arrangør

Amanett Foundation

Det er en glede for oss i Amanett Foundation å kunne ønske Charlie Siem og Itamar Golan velkommen tilbake til Bærum Kulturhus. Denne kvelden deler de scenen med den unge og lovende Sonoro Strykekvartett, som vil innlede konserten.

Charlie Siem er blitt verdenskjent som en av vår tids mest lovende fiolinister. Han har spilt med kjente orkestre og på prestisjefylte scener verden over. I kveld vil han, sammen med pianisten Itamar Golan bl.a spille utvalgte verk fra hans sjette soloalbum “Between the Clouds”, utgitt i 2020. Albumet inneholder for det meste en samling av korte verk, som i en tidligere tid ble hyppig spilt som ekstrastykker. Vi får høre bl.a Kreisler, Sarasate, Elgar og Wieniawski, som viser fiolinistens tekniske dyktighet og forførende sjarm. På disse stykkene er Golan en sympatisk og førsteklasses samarbeidspartner.  Albumet låter fantastisk, og vi ser frem til å høre en samling av disse verkene spilt i Bærums storstue, på en like gjennomført og respektfull måte.

 

- Sonoro strykekvartett

Sonoro Strykekvartett ble opprettet i 2018 og består av fiolinistene Martha-Pil Neumer og Alva Holm, bratsjist Tuva Odland og cellist Hedda Aadland.

Sonoro har gjort konsertopptak i Harald Sæveruds hjem, Siljustøl, i Bergen, og i oktober 2020 gikk kvartetten til topps i Midgardkonkurransen som vinnere av den gjeve Midgardprisen. Sommeren 2021 stod Sonoro for avslutningskonserten under Grieg in Bergen, holdt egne konserter på Ramme, Roseslottet og bidro med innslag under Oslo kammermusikkfestival.

Sonoro vil spille utrag fra verk av Claude Debussy og Joseph Haydn. 

Pris: 0 - 600
Varighet: 1 t, 30 min. u/pause
  • Onsdag 6. april 2022 Kl. 19.00
    Forestillingen er spilt

Store Sal

Bærum Kulturhus
Claude Monets allé 27
1338 Sandvika