Ari Eldjárn – Eagle Fire Iron 

Ari Eldjárn – Eagle Fire Iron 

Islands aller morsomste mann kommer til Bærum.

Sted

Store Sal

Arrangør

Bærum Kulturhus

Han har solgt ut Reykjaviks nasjonalteater, Þjóðleikhúsið, i månedsvis, laget superpopulære TV-show, mikset humor og klassisk musikk med Icelandic National Symphony og delt scene med store internasjonale navn som Ari Shaffir, Bill Burr og Ed Byrne. Det stopper ikke der: han er den første islandske komikeren som har fått sitt eget show på Netflix: Pardon My Icelandic. Nå kommer Ari Eldjárn, Islands aller morsomste mann, endelig til oss med publikumssuksessen Eagle Fire Iron.

Netflix-stjerne

Hvor skal man starte? Ta parodien på nordiske språk i Netflix-suksessen Pardon My Icelandic. Vi nordmenn slipper kanskje billig unna for her harseleres det med danske engelsk-kunnskaper, finsk stoisisme og svensk måtehold. Vi har på følelsen at vi kommer til å bli utsatt for Aris sylskarpe og hysterisk morsomme harselering når han entrer scenen vår nå i mai. 

Alle småbarnsforeldre vil nok nikke gjenkjennende når han snakker om hvordan hans lille datter styrer familien som en tyrannisk middelalderkonge. Når han snakker om islandske mindreverdighetskomplekser og følelsen av å bli overskygget av større nordiske naboland, kan de aller fleste nordmenn kjenne seg godt igjen. Og han fortsetter sin tour-de-force av en nordisk humor-sprint: vittige raljeringer over Islands fotballseier over England, Nordisk krim-noir, taktisk stemming i Eurovision, Islands vanskelige nasjonalsang eller at vi nordmenn høres ut som at vi tar sats og letter fra hoppkanten hver gang vi avslutter en setning. 

Vi kan fortsette i samme stil, men de fleste har nok skjønt det nå: denne karen kan dette med å få oss til å gapskratte. Den ivrige amatørfotballspilleren serverer humoristiske lissepasninger, cornere, gjennombruddsløp og setter den i krøsset helt til slutt, når showet når sitt klimaks og latteren hamrer på takbjelkene.

Bli vår venn!

Med rabatterte priser og eksklusive førsalg, lønner det seg å bli Venn av Bærum Kulturhus. 

Jublende folk i Store Sal i Bærum Kulturhus

Denne forestillingen har Bizzy-pris!

Bizzy er en egen app for de mellom 13-21 år i Viken som gir rabatterte priser på utvalgte kulturarrangementer i fylket. For å få tilgang til våre arrangementer med Bizzy-pris, må du gå inn via appen. Last ned Bizzy her.

Pris: 0 - 555
Varighet: 1 t, 15 min u/pause
  • Fredag 6. mai 2022 Kl. 19.30
    Forestillingen er spilt

Store Sal

Bærum Kulturhus
Claude Monets allé 27
1338 Sandvika