Swing’it – Jazzkonsert for barn

Swing’it – Jazzkonsert for barn

Det kuleste tradjazzbandet i landet spiller Disney-klassikere for barn 4+.

Sted

Underhuset

Arrangør

Bærum Kulturhus

Det blir et uforglemmelig gjensyn med kjære klassikere fra Disney-katalogen når Swing’it inviterer til jazzkonsert for barn. Hele familien kan swinge med når landets kuleste tradjazzband jazzer opp kjente og kjære Disney-sanger.

Det blir et forrykende show, proppfullt av god stemning, allsang, ablegøyer og improvisasjon rundt slagere fra filmer som Løvenes Konge, Aladdin, Jungelboken, Aristokattene og Tarzan

Vintage og moderne

Swing’it er en fortelling om en gjeng med unge herremenn som digger 1920-tallets glade dager. Bandet har siden sin opprinnelse utviklet seg til å bli en av de mest suksessfulle tradjazz-bandene i Norge. Bandet tar publikum med på en reise 100 år tilbake i tid og over Atlanterhavet til 1920-tallets New Orleans.

Musikken deres er den perfekte blandingen av vintage og moderne: inspirert av det gamle, med presentert med nytt liv. De presenterer den tradisjonelle jazzen som den egentlig var, nemlig festmusikk, mikser det med poppete arrangementer og et fantastisk liveshow som resulterer i en unik atmosfære som kan få smilet frem i enhver munnvik og dansefot.  

 

Om konserten

Festivalpass Bærum Jazzfestival

Dagspass gir deg mest for penga! 

Du kjøper dagspass per dag, og egne billetter hentes ut for hvert arrangement.

Velkommen til jazzfest!

Jazzsaksofonist Marius Neset
Pris: 0 - 175
Varighet: 45 minutter.
  • Lørdag 17. september 2022 Kl. 12.00
    Forestillingen er spilt

Underhuset

Bærum Kulturhus
Claude Monets allé 27
1338 Sandvika