Foto: Trygve Skaug

Helge Sunde

Musikalske overraskelser og sprelske innfall når Helge Sunde gjester Stabekk Jazz Club.  

Sted

Kulturhuset Stabekk Kino

Arrangør

Stabekk JazzClub

Helge Sundes konserter blir aldri kjedelige. Han er rett og slett full av sprelske innfall og lun humor. Hva vi får høre, og hvem han kommer til å ha med seg denne kvelden, er en godt bevart hemmelighet. Men som man sier på Stabekk hver gang Helge er på besøk: – Helge har med seg de han har med, når han har de med. 

Kanskje blir temaet et hint til at konserten holdes i  Bærums eldste gjenværende kinolokale. Kanskje har han med seg et knippe studenter eller kanskje...ja hvem vet.  

Helge Sunde er en norsk komponist og musiker oppvokst i Stryn. Han ble født på den danske komponisten Carl Nielsens 100-årsdag og har i mange år figurert som en særdeles allsidig komponist og musiker. Først og fremst trombonist, men også kjent som multi-instrumentalist som trakterer de fleste messinginstrumenter, litt treblås, piano og synthesizere. 

Sunde er kjent for sine komposisjoner innen samtidsmusikk og jazz for store ensembler og jobber som arrangør for symfoniorkestre og jazzensembler i Norge og internasjonalt. Han er en av KORK sine mest anvendte arrangører. Videre er Helge Førsteamanuensis ved Norges musikkhøgskole som lærer i satslære, komposisjon, arrangering og jazztrombone. Han har også vært tilknyttet Universitetet i Oslo, Høgskolen i Agder (konservatoriet) og som gjesteforeleser på jazzlinja ved NTNU i Trondheim.

Festivalpass Bærum Jazzfestival

Dagspass gir deg mest for penga! 

Du kjøper dagspass per dag, og egne billetter hentes ut for hvert arrangement.

Velkommen til jazzfest!

Jazzsaksofonist Marius Neset
Pris: 300
Varighet: 1 t, 30 min u/pause
  • Torsdag 15. september 2022 Kl. 19.30
    Forestillingen er spilt

Kulturhuset Stabekk Kino

Gamle Ringeriksvei 5, 1369 Stabekk