Gryting

Gryting

Far, to sønner og band.

Sted

Store Sal

Arrangør

Bærum Kulturhus

Så du dem på Beat for Beat?
Eller husker du dem kanskje fra The Voice og Norske Talenter? Gryting består av far Håvard og sine to sønner Endre og Adam.

Guttene har vokst opp i et multikulturelt miljø på Fjell i Drammen. Dette har vært med å forme dem musikalsk, men kanskje aller mest sosialt. Med en far som frilans-sanger har musikken vært like naturlig som mat i familien Gryting!

Gled dere til en konsert som spenner fra 50-talls soul til rykende fersk urban pop og hip-hop fra Drammen.

Med seg på scenen har de et 4-manns band bestående Trond Akerø-Kleven, Rolf Øyvind Hæg, Geir Kristian Breivik og Knut Ingolf Brenna.

Endre (aka Chvnge) kjenner vi igjen fra fjorårets The Voice på TV 2 der han tok seg helt fram til semifinalen og ble den første rapperen som fikk gjøre sin helt egen låt i den populære konkurransen. Mentor-Yosef fra Madcon slo fast at den 24 år gamle artisten allerede er en av de beste rapperne her til lands. Låtene han deltok med har blitt streamet nesten 800 tusen ganger, bare på Spotify. I sommer slapp han singlene «Bumpin» og Soulish» som er starten på en rekke godbiter vi kan forvente oss fra Norges nye rap-håp.

15 år gamle Adam ble en publikumsfavoritt da han i fjor nådde helt til finalen i Norske Talenter. På audition fikk han alle dommerne til å reise seg, danse og rope JA - i kor. De mente Norge hadde fått se en ny stjerne og sammenlignet ham med både Michael Jackson og Bruno Mars.
17. april sang tre ganger Gryting på Beat for Beat - med stor suksess. Adams tolkning av Unge Ferraris «Vi kan'ke være venner» har i etterkant blitt sett nesten en halv million ganger på nrk.no. For tiden jobber han i studio med en av Europas mest meriterte produsenter. I sommer deltok han på allsang på grensen med sin egen tolkning DDE’s Vinsjan på kaja.
Adam er I disse dager aktuell med singelen «Be alright»

Pappa Håvard (47) er en svært ettertraktet vokalist som har koret i Melodi Grand Prix og Eurovision Song Contest en rekke ganger - i tillegg til en rekke TV-show som Idol, Momarkedet, Idrettsgallaen og Spellemannsprisen. I 2001 takket han faktisk nei til en korjobb på Fredspriskonsertenmed selveste Paul McCartney! Håvard har vært mye på veien med Åge Sten Nilsen, Ravi, Sissel Kyrkjebø og KORK. I disse dager slipper han ny singel sammen med singer-songwritergruppa Mamas Garden, som han er en fast del av.

Både Håvard, Endre og Adam representerer ulike sjangere med unikt særpreg. Det er kanskje nettopp derfor dette samarbeidet treffer så bredt.
Det gjør nemlig at hele familien får lyst å gå på konsert - sammen!

How deep is your love: Gryting, Beat for Beat
https://youtu.be/evqlY-ryd0w

Vi kanke være venner: Adam, Beat for Beat
https://youtu.be/Gs62l9I3XK8

Ms.Jackson: Endre, The Voice
https://youtu.be/yiBXTIUV508

I don't wanna be: Håvard, The Voice
https://youtu.be/UxgPWRQSnK4

Forget you: Adam, Norske talenter
https://youtu.be/wGR9nqE0NGw

Check the timin´: Endre, The Voice
https://youtu.be/GxtzIGHD6VI

Thugz Mansion, Gryting, God morgen Norge
https://www.tv2.no/v/1535318/

Konsert fra Newtone Sessions: Gryting(fra ca 18min)
https://youtu.be/5wpgSTVc0TM

I´m not the only one: Adam, Norske talenter
https://youtu.be/yK_Em-6R3bA

Church: Endre, The Voice
https://youtu.be/EiDyOONQlrs

Let’s get it on: Håvard
https://youtu.be/G4galufGt24

 

Pris: 175 - 395
Varighet: 90 min. u/pause
  • Lørdag 23. januar 2021 Kl. 18.00
    Forestillingen er spilt

Store Sal

Bærum Kulturhus
Claude Monets allé 27
1338 Sandvika