Smak av Nytt norsk øl

Gamle tradisjoner gjør det norske ølet mer spennende enn noen gang før.

Sted

Foajéscenen

Arrangør

Bærum Kulturhus

Flere og flere norske ølprodusenter går nå over til å modne ølet på eikefat. Bort med metall, fram med komplekse smaker og masse variasjon fra gamle vin- og bourbonfat.

Sommelier og ølanmelder Trine Wiik-Lehmann tar med seg seks eksklusive øltyper. Tre surøl og tre mørke som sammen passer til et helt koldtbord av ulike matretter.

Trine Wiik-Lehmann

Trine har ølkelnerutdanning fra Beverage Academy, sommelierutdannelse og driver det kjente «Verden i glasset.»

Til daglig er hun øl-, vin- og brennevinsanmelder i Dagens Næringsliv, og har en kunnskap til å fortelle om ølene som få andre.

bilde av ølsommelier Trine Wiik-Lehmann
Øltønner til lagring
Pris: 390 - 550
Varighet: 2 timer u/pause
  • Fredag 24. september 2021 Kl. 19.30
    Forestillingen er spilt

Foajéscenen

Bærum Kulturhus
Claude Monets allé 27
1338 Sandvika