Skui Brass og Øystein Baadsvik

Skui Brass og Øystein Baadsvik

Velkommen til 85-års festkonsert fylt med brassbandperler og showmusikk.

Sted

Store Sal

Arrangør

Skui Brassband

Tubavirtuosen og verdensstjernen Øystein Baadsvik møter Skui Brassband. Velkommen til en festaften fylt med brassbandperler og showmusikk under ledelse av brassbandets dirigent Rune Johansen.

Skui Brassband er et av regionens ledende brassband. Korpset feirer 85-års jubileum og forener i den anledning krefter med tubaisten Øystein Baadsvik. Dette blir en festaften fylt med brassband-perler og showmusikk.

Baadsvik har gått veien fra Spongdal skoles musikkorps i Trondheim til å bli verdensledende på sitt instrument. Han er verdens eneste heltids freelance tubasolist og regnes som en av de aller fremste. Ved å ta i bruk nye spilleteknikker løfter han frem tubaen som et lekent og aktuelt soloinstrument. Tubaister verden over kjenner hans komposisjon «Fnugg».

Baadsvik er også en av Norges mest aktive internasjonale solister. Han holdt det første TED-foredraget om emnet tuba, har sju millioner visninger på Youtube og ble stemt frem som en av de ti beste messingblåserne noensinne av Classic FM sine lyttere. Øystein Baadsviks karriere som solist, masterclass-giver og gjesteforeleser har ført ham over hele verden. Nå er han i Sandvika!

Pris: 145 - 355
Varighet: 105 min m/pause
  • Søndag 21. november 2021 Kl. 19.00
    Forestillingen er spilt

Store Sal

Bærum Kulturhus
Claude Monets allé 27
1338 Sandvika