Nøtteknekkeren123

Sted

Store Sal

Arrangør

KGB dans & ballett

Ingen jul uten «Nøtteknekkeren»!

KGB dans & ballett, i samarbeid med Opus 82, er stolt formidler av juleballetten «Nøtteknekkeren» i Bærum kulturhus. Med levende musikk fra orkestergraven og dansere i alderen 6 til over 70 år på scenen, inkludert gjestesolister fra Kunsthøyskolen i Oslo, er dette den perfekte måten å komme i deilig julestemning på midt i desembers travle dager!

Dette er historien om lille Clara som får en nøtteknekkerdukke i julegave av sin gudfar Herr Drosselmeyer. På natten våkner Clara og oppdager til sin store forbauselse at stuen er full av mus og tinnsoldater som sloss. Midt i det hele er Nøtteknekkeren blitt til en levende prins som kjemper for livet mot den skumle Musekongen. Heldigvis, med litt hjelp fra Clara, overvinner prinsen Musekongen og tar med seg Clara til sitt palass. I palasset holdes det en stor fest for Clara og Nøtteknekkerprinsen hvor alle danser for det vakre paret. Tidlig om morgenen våkner Clara i stuen med Nøtteknekkeren i armene….. var det hele bare en drøm?

Nøtteknekkeroppsteningen til KGB dans & ballett har en sjarm og spilleglede du skal lete lenge etter å finne maken til. Kom og ta del denne i fantastiske juleopplevelsen!

Pris: 225 - 360
Varighet: 1t 45 min. m/pause
  • Tirsdag 14. desember 2021 Kl. 18.00
    Forestillingen er spilt

Store Sal

Bærum Kulturhus
Claude Monets allé 27
1338 Sandvika