Malin Pettersen

Foto: Jonathan Vivaas Kise

Malin Pettersen

Vår nye store nordicana-stjerne kommer endelig til oss i Sandvika. Ole Kirkeng på support.

Sted

Foajéscenen

Arrangør

Bærum Kulturhus

Support: Ole Kirkeng

 

Malin Pettersen har gått fra å være en godt bevart hemmelighet her hjemme til å bli en fremadstormende internasjonal artist i løpet av kort tid.

Malin markerte seg for alvor i 2019 da hun slapp «Alonesome». Den nære, akustiske EP-en ble en suksess i både inn- og utland. Den føyde seg også pent inn i en ny bølge av norsk musikk: nordicana. To år seinere er både sjangeren og Malin veletablerte – det er mange som har lagt sin elsk på den norske varianten av americana og på Malins melodisterke låter.

Med 2020-albumet «Wildhorse» befestet hun sin posisjon som en av de fremste representantene for sjangeren. Her får vi sløy countryrock i «Hometown», melankolsk ballade i «Particles» til groovy honkytonk i «Mr. Memory» og sprudlende folk i avsluttende «Queen of the Meadow». Noe for enhver med andre ord.

Backet av en solid kvartett får vi denne novemberkvelden et knippe låter fra «Alonesome» pluss «Wildhorse» og kanskje får vi høre låter som viser hvor hun er på vei nå i 2021?

Horisonten ligger der fremme for å jages og musikk ligger der fremme for å lages! De som kjenner til Malin Pettersen, vet at det er stemmen hennes som drar deg inn, mens det er låtskriveren Pettersen som holder deg der. Og om det er med fullt band eller i solosetting er Malin Pettersen alltid ute etter å skape noe spesielt i øyeblikket i møte med publikum. På Foajéscenen tror vi hun vil trives – vi føler oss sikre på at publikum vil føle det samme.

 

Anbefalt lytting:

2020-albumet "Wildhorse" er en favoritt på kontoret. Innspilt i Nashville med et stjernelag av noen musikere og et lydbilde som kler låtene perfekt. Anbefales!

Support: Ole Kirkeng

Bærums stolthet: låtskriver, tekstforfatter, komponist og gitarist Ole Kirkeng. Denne kvelden spiller han support for Malin – en perfekt musikalsk match. 

Sjekk ut den nydelige singelen "Double Shift" – dette er popmagi i Nordicana-drakt. Anbefales!

Ole Kirkeng
Pris: 175 - 320
Varighet: 70 min. u/pause
  • Onsdag 17. november 2021 Kl. 20.00
    Forestillingen er spilt

Foajéscenen

Bærum Kulturhus
Claude Monets allé 27
1338 Sandvika