Foto: Tomas Lauvland Pettersen

Kari Bremnes

Endelig tilbake! Ny musikk fra Kari Bremnes og et live-band av de sjeldne.

Sted

Store Sal

Arrangør

Bærum Kulturhus

Tre tiår som komponist og utøver, 15 soloalbum og talløse konserter i inn- og utland. Gled deg til et personlig og nært møte med en av våre store tonekunstnere. Med et sjeldent samspilt live-band i ryggen kan dette bli et november-høydepunkt vi kommer til å huske.

– Denne gangen kommer vi tilbake til konsertene der alle deler i hvert fall én erfaring, forteller Kari. – Og hvis publikum ikke har glemt hvordan det er å være publikum, kan umulig vi ha glemt hvordan det er å spille konserter. 

Bryter stillheten

Siden sist vi så henne i Bærum Kulturhus vinteren 2020, har Kari gitt ut den vakre låta «Den nye stillheten» – en tekst som kretser rundt mye av det vi har savnet i en nedstengt tid. 

– Særlig har møtene med folk vært et savn, fortsetter Kari. – Spontaniteten og frimodigheten og historiene vi deler. Sånt er jo stoff som sanger lages av! Men selv om det har det vært lite påfyll av menneskemøter live, er nye sanger underveis og blir med på turné. Sammen med de sangene vi henger med fremdeles. Håper inderlig vi møtes, fjes til fjes, i høst! 

Karis konsert i Bærum Kulturhus i februar 2020 var av den sorten det går gjetord om. Med mye oppdemmet kreativitet og spilletrang er det lov å håpe at 2021-versjonen av band og artist kan matche fjorårets – kanskje til og med overgå?

 

Pris: 175 - 530
Varighet: 2 timer u/pause
  • Torsdag 4. november 2021 Kl. 19.30
    Forestillingen er spilt

Store Sal

Bærum Kulturhus
Claude Monets allé 27
1338 Sandvika