Jeffrey's Reverie

Foto: Jeff Wasserman

Jeffrey's Reverie

Jeff Wassermans musikk og ordkunst fra amerikansk, irsk og norsk folkemusikk.

Sted

Foajéscenen

Arrangør

Bærum Kulturhus

Lån øret ditt til grunnfjellet av amerikansk folkemusikk, godt blandet med irske og norske tradisjoner. En sterk låtkatalog fremført av fjellstøtt band med seks anerkjente multi-instrumentalister. En særs vellykket konsert hos oss i 2018 gjør at vi gleder oss stort til denne.

Den amerikansk-fødte Jong-beboeren Jeff Wasserman har du garantert hørt på radio og i din strømmetjeneste. Silje Nergaards gjennombruddslåt «Tell Me Where You're Going» og Dance With A Strangers «Everyone Needs A Friend Sometimes» er to hans mest folkekjære bidrag til den norske pop-kanonen.

Jeff Wasserman har bidratt med mer enn 350 låter på over 75 album har blitt tildelt Spellemannspris så vel som TONOs Edvardpris.

Denne novemberkvelden kan man se fram til et etterlengtet møte med et band som tar for seg av den rike amerikanske folkemusikktradisjonen. I Jeffrey's Reverie møter bluegrass og folk fra USA keltiske og nordiske folkemusikktradisjoner – resultatet er en miks som de aller fleste kan like.

Her får vi seks anerkjente multi-instrumentalister og vokalister på scenen som alle tar for seg Wassermans låter – komposisjoner breddfulle av poesi, hjertevarme, sjelfullhet og humor. Han kan dette, den gode Jeff, å skrive låter som treffer en nerve og som resonnerer med hukommelsen vår.

 

Pris: 175 - 320
Varighet: 90 min. u/pause
  • Onsdag 10. november 2021 Kl. 19.30
    Forestillingen er spilt

Foajéscenen

Bærum Kulturhus
Claude Monets allé 27
1338 Sandvika