Smak med Master of Wine
Sebastian Bredal vekker til live en glemt italiensk storhet.
Foajéscenen
Bærum Kulturhus
Er egentlig Sangiovese Italias beste vindruer?
Den dalende interessen de seneste årene skyldes nok den middelmådige Chianti i bastflasker som flommet over på markedet på 70- og 80-tallet.
Men i gode hender er denne Toscanske druen ansvarlig for flere av Italias mest legendariske viner.
Den er en av de mest anvendelige vinene vi skjenker i glasset til hverdags, og en fulltreffer til høstens retter av lam.
Følg oss på Smakeappen for full meny
Foto: Diverse
Om Sebastian Bredal
Sebastian Bredal jobber som daglig leder i Symposium Wines og er en av rundt 300 i verden som kan tittelere seg med Master of Wine. Den tøffeste vinutdannelsen i verden. Han skal trygt lede oss gjennom en kveld med den legendariske druen Sangiovese fra Toscana.
-
Onsdag 21. oktober 2020 Kl. 19.30Forestillingen er spilt