HUMAN

Intens dansesolo om menneskets indre kamper av Plire Multi & Tundra*

Sted

Underhuset

Arrangør

Bærum Kulturhus

Hun er alene, men på skjermene får vi se alle hennes indre demoner. Livets mørkere øyeblikk er noe vi alle kan kjenne oss igjen i.

En filmatisk drivende solo som holder deg på alerten, med nydelig videoprojeksjon som lever med danseren. Alle visuelle inntrykk er skapt kun ved hjelp av kroppen og bevegelser. Sammen med pulserende musikk blir dette et sterkt møte med et menneskesinnet gjennom dans og film.

Før forestillingen, kl. 19.30, holder programleder Jannecke Weeden et foredrag om å leve med angst.

Forestillingen vises i anledning Verdensdagen for psykisk helse, 10. oktober. 

Danser med videoprojeksjon av seg selv bak

Om Plire Multi & Tundra*

Plire Multi er et dansekompani bygd rundt koreografen Tharan Revfem med en tverrfaglig orientering. Kompaniet startet i 1999 og produserer hovedsakelig forestillinger som kombinerer dans og visuell teknologi. Tundra* er et kreativt visuelt studio og ledes av film- og animasjonsdirektør Espen Haslene og kunstdirektør Karine Faou. De har vunnet en rekke internasjonale priser og deres arbeider er preget av et høyt utviklet visuelt formspråk.

Koreograf Tharan Revfem (Plire Multi) og regissør Espen Haslene (Tundra*) utviklet historien og dramaet i HUMAN med ønske om å skape en forestilling der bildene og koreografien sterkt forenes i utforskningen av menneskets sinn og kropp.

Les mer om Plire Multi

Les mer om Tundra*

Danser med håret forans ansiktet og hånden utstrekt

Om Jannecke Weeden

Jannecke Weeden er en norsk programleder og forfatter, blant annet kjent fra TV-programmene Nordens Perler og Norges Styggeste rom. I forbindelse med forestillingen holder hun et foredrag om å leve med angst og det å finne roen i at ting er som de er. 

Følg Jannecke og finn boken her

Programleder Jannecke Weeden

Pris: 170 - 300
Varighet: 1 time uten pause
  • Lørdag 10. oktober 2020 Kl. 19.30
    Forestillingen er spilt

Underhuset

Bærum Kulturhus
Claude Monets allé 27
1338 Sandvika