Kenny Garretts konsert avlyst

Kenny Garretts Europaturné i september 2022 er avlyst.

    

Konserten med Kenny Garrett under Bærum Jazzfestival 15. september 2022 er dessverre avlyst.

Garretts konsert i Bærum Kulturhus var en del av en større Europa-turné planlagt gjennomført høsten 2022. Flere av hans Europa-konserter er nå blitt avlyst, og managementet melder at det ikke er gjennomførbart å komme til Bærum Kulturhus i september. Vi beklager det inntrufne. 

Vi er derimot glade for å kunne tilby en ny konsert, samme dag og tid, og med utøvere som vi er stolte å kunne presentere: Karin Krog med John Surman & the Valhallas.

Når norsk jazz’ historie skrives, er Bærums egen Karin Krog med fra begynnelsen.  Fra restaurantjobber med Kjell Karlsens orkester på femtitallet til det første solo-albumet i 1964, live på aller første Kongsberg Jazzfestival samme år, hederspriser, St. Olavs orden og Spellemansspriser. Karin Krog er en av norsk jazz’ virkelige giganter – sammen med John Surman danner hun et vitalt kraftsenter. Dette blir en av jazzhøstens store begivenheter, og vi håper at du vil beholde billetten denne dagen og dermed glede deg over å få oppleve Karin Krog i nært samspill med store musikere. 

 

Her er fullt program og mer info om Bærum Jazzfestival 2022