Turbotroll

Foto: Illustrasjon Cecilie Svenerg

Turbotroll

Rockekonsert for barn 3 — 8 år

Sted

Foajéscenen

Arrangør

Bærum Kulturhus

Opplev musikalsk magi og barnlig glede med Turbotroll på Bærum Kulturhus!

Musikkgleden sprudler og feststemningen er på topp når Turbotroll inviterer til en fortryllende forestilling hvor det er umulig å stå stille. Med over ti års erfaring i å underholde barn og voksne over hele landet, vet denne smårampete kvartetten nøyaktig hvordan de skal fylle rommet med latter, dans og musikalske sprell. Med sjokolade, tåfis, spøkelser og blinkesko som noen av ingrediensene, lover Turbotroll en forestilling hvor alle er invitert til å danse.

Bestående av de elskelige karakterene Føzz, Rumle og to "kriblekropper" som mestrer alt fra bass og trommer til hageslanger, skaper de en unik atmosfære som oppmuntrer til å slippe seg løs og by på seg selv.

  

Turbotroll skriver melodier og tekster med barnas verden i tankene, og stiller spørsmål som: Hvem fant opp innestemmen? Og hva er egentlig greia med appelsin i sjokoladen? De har til og med en egen hyllest til alle verdens kosedyr, noe som garantert vil få både små og store til å synge med. Og med allsanggaranti, spesielt til låten Tåfis som alene har over 1 million avspillinger på Spotify, er det klart for en uforglemmelig opplevelse.

Turbotroll har gitt ut to album og to singler, med den siste singelen "Er vi fremme snart" som det perfekte lydsporet til enhver biltur. Kanskje blir dette deres soundtrack på vei til en uforglemmelig konsert med Turbotroll?

Denne konserten er svært interaktiv og full av overraskelser, så her kan virkelig alt skje! På scenen finner du: - Rumle: Tone Rekdal Sperre Føzz: Christin Bastiansen  Kriblekroppene: Geir Kristian Breivik og Ole Morten Sommer.

Anbefalt alder: Perfekt for barn i alderen 3 — 8 år, men vær forberedt på at musikken kan lokke fram barnet i de større kroppene også.

 

Pris: 0 - 185
Varighet: 40 min

Foajéscenen

Bærum Kulturhus
Claude Monets allé 27
1338 Sandvika

Turbotroll
14. SEPTEMBER kl 14.00
0 - 185 Kr