Sosialisering, et sammensurium?

Sosialisering, et sammensurium?

Trippeldans 2024

Sted

Store Sal

Arrangør

Trippeldans

Trippeldans 2024 har gått inn i et samarbeid med Gard Hjertaas Bjørnson og Maria Wulcan, og gleder seg til å presentere sin nye forestilling i Bærum kulturhus.

Om Trippeldans
Trippeldans er et prosjektsamarbeid mellom KGB-kompaniet, Happy Feet og Bajazz kompaniet, hvor også junior-kompaniene deltar. Dette er det beste amatørdanserne i kommunen. Siden oppstarten er det mange av danserne har tatt utdannelse innen dans, og nå er yrkesaktive dansere, pedagoger og koreografer. Målet med Trippeldans er å utvikle og utfordre danserne, og jobbe med spennende koreografer fra det profesjonelle miljøet.

Om koreografene
Gard H. Bjørnson og Maria Wulcan
er begge renommerte dansekunstnere og koreografer. De jobber aktivt med små og store prosjekter, oppsetninger og arrangementer i hele landet.

Om koreografien

Konflikter er en naturlig del av samspillet mellom mennesker. De er en følge av at mennesker ønsker å stå for det de mener, og at det er spillerom for å gi uttrykk for ulike synspunkter. De kan være nedbrytende og lammende, men kan også medføre engasjement, vekst og forbedringer. Konflikter er derfor ikke gode eller dårlige i seg selv. Spørsmålet er hvordan man forholder seg til dem, og om de håndteres på en destruktiv eller konstruktiv måte.» -Sitat Helsekompetanse

SOSIALISERING, ET SAMMENSURIUM? er et «suggerende»-masselandskap som beveger seg over tid og rom, med gruppeprosess som en drivende faktor. Det jobbes mot et felles mål, der flokken har individer med egne stemmer og identiteter. Det jobbes både med opposisjon og tilhørighet til samfunnet.

Maria og Gard utforsker «hvilke konsekvenser våre handlinger får, hvordan maktinstanser påvirker oss og hva konflikt og konfrontasjon gjør med oss som individer i en gruppe”? Vi ønsker å teste hvor påvirkelige vi er, hvor langt vi kan strekke oss før en «konflikt» inntreffer, hvor «farlig» er valg vi tar og hva en uønsket situasjon gjør med vår evne til å fungere i et samfunn.

Individet står alene inntil samfunnet aksepterer dets realitet.

Koreografien er utviklet i samarbeid med utøverne

Salgsstart 1. august!

 

Pris: 0 - 330
Varighet: 1 time u/pause
  • Lørdag 26. oktober 2024 Kl. 18.30
  • Søndag 27. oktober 2024 Kl. 15.00

Store Sal

Bærum Kulturhus
Claude Monets allé 27
1338 Sandvika

Sosialisering, et sammensurium?
26. OKTOBER kl 18.30 + 1 til
0 - 330 Kr