SMAK Foredrag med Lise Finckenhagen

SMAK Foredrag med Lise Finckenhagen

Fra ungdom til voksen i et mannsdominert yrke.

Sted

Foajéscenen

Arrangør

Bærum Kulturhus

En del av serien

Smak

Dykk inn i den fascinerende livshistorien til den norske stjernekokken Lise Finckenhagen, en ekte pioner i matverdenen som har erobret nordmenns hjerter med sin lidenskap for gastronomi og kulinarisk kreativitet.

Fra sine ydmyke begynnelser som en ung lærling på kjøkkenet til å bli en respektert dessertsjef på det prestisjetunge Bagatelle, har Lise vist en imponerende evolusjon og dedikasjon til sitt håndverk. Gjennom å vinne prisen som Årets Unge Kokk i 1998 og å delta i den anerkjente Bocuse d'Or-konkurransen i 2001, har Lise bevist sitt talent og sin evne til å konkurrere på internasjonalt nivå.

Hennes kulinariske kunnskap og kreative tilnærming til matlaging har gjort henne til en ledende stemme i bransjen, og hennes ukentlige bidrag i VGHelg og godt.no har inspirert utallige matentusiaster til å utforske nye smaker og oppskrifter.

Nå får du muligheten til å høre Lise dele sin unike livshistorie fra ungdom til voksen i et mannsdominert yrke, og få et innblikk i den hektiske og spennende verdenen på et profesjonelt kjøkken. Fra hennes utfordringer og triumfer til hennes lidenskap for å skape kulinariske opplevelser. Velkommen til en inspirerende kveld.

Pris: 0 - 400
Varighet: 1 t, 30 min u/pause

Foajéscenen

Bærum Kulturhus
Claude Monets allé 27
1338 Sandvika

SMAK Foredrag med Lise Finckenhagen
6. NOVEMBER kl 19.00
0 - 400 Kr