SMAK - Vin til asiatisk mat

SMAK - Vin til asiatisk mat

En kveld der vi skal smake på viner som passer til det asiatiske kjøkkenet.

Sted

Foajéscenen

Arrangør

Bærum Kulturhus

En del av serien

Smak

Asiatisk mat består ofte av krydder, urter, soya og sursøte sauser. Dette kan være krevende smaker å kombinere med vin, men det er absolutt ikke umulig! 

Bli med på en kveld der vi utforsker viner som løfter de gode smakene i det asiatiske kjøkkenet. 

Sommelier ved restauranten Plah, Martin Flinder Haraldsen, guider oss gjennom kvelden. Her vil du få kunnskap som vil imponere dine gjester neste gang du serverer noe fra østens kjøkken.

Her kan du lese mer om restaurant Plah 

Pris: 0 - 750
Varighet: 2 timer u/pause

Foajéscenen

Bærum Kulturhus
Claude Monets allé 27
1338 Sandvika

SMAK - Vin til asiatisk mat
17. SEPTEMBER kl 19.00
0 - 750 Kr