PUST

Foto: Taras Bezpalyi

PUST

Julero med kritikerrost vokalensemble

Sted

Store Sal

Arrangør

Bærum Kulturhus

Kritikerrost vokalensemble inviterer til julero med sin populære juleturné! 

«Meditativt, stemningsfullt og evig beroligende.» (VG)

Hvert år siden 2010 har sekstetten PUST turnert i hele Norge med konserten «Julero». I 2011 kom julealbumet med samme navn, som var en av de mestselgende juleutgivelsene det året og ble av kritikerne betegnet som «en juleplate for evigheten». I 2015 listet Aftenposten den opp som en av ti juleplater gjennom tidene som du bare «må ha» i samlingen din, sammen med julemusikk av blant andre Frank Sinatra og Bugge Wesseltoft.

I 2020 kom bandets sjette album «Lengt etter lys», også den utgitt hos Kirkelig Kulturverksted, bestående av både nykomponerte og mer kjente julesanger. Albumet fikk topp score av amerikanske RARB (The Recorded A Cappella Review Board) og ble der fremhevet som et av årets album. Albumet fikk også strålende tilbakemeldinger i norsk presse:

«Det er altså en så vanvittig vakker klang i og av PUST både individuelt - og ikke minst kollektivt, at hvis ikke julefreden senker seg under avlytting av «Lengt etter lys» så bør man nesten søke profesjonell hjelp». Tor Hammerø – Nettavisen, 2020

I over 20 år har PUST vært en av de ledende vokalgruppene i Norden, og på mange måter vært banebrytende i sin genre med særegne vokalarrangementer og et kreativt vokaluttrykk sterkt inspirert av norske musikktradisjoner. PUST har alltid viet stor plass til kombinasjonen av stemmelek og personlighet i sin musikk, som viser hvor unikt, mangfoldig og autentisk stemmen er som instrument. 

Velkommen til julero med PUST! 

 

Mer info om konserten

Pris: 0 - 400
Varighet: 1 t, 30 min u/pause

Store Sal

Bærum Kulturhus
Claude Monets allé 27
1338 Sandvika

PUST
15. DESEMBER kl 19.00
0 - 400 Kr