Panflutes and paperwork

Panflutes and paperwork

Leken duett med musikk og dans.

Sted

Underhuset

Arrangør

Bærum Kulturhus

En del av serien

Dans

I Panflutes and Paperwork ser Ingrid Berger Myhre og Lasse Passage på upretensiøst vis på forholdet mellom dans og musikk. Med utgangspunkt i partiturer legger de vekt på interesse for struktur og metode, heller enn talent og virtuositet. Tittelen til duetten hinter til kontrasten mellom det våte og det tørre; det inderlige og det strukturelle, det lekne og det byråkratiske. Det er en spenning mellom disse tilstandene som viser til den velkjente koreograf-komponist-relasjonen og dens konvensjoner. Med verktøy fra begges leire oppfinner Ingrid og Lasse nye sammentreff som endrer spillereglene.

Ingrid Berger Myhre er en norsk dansekunstner basert i både Brussel og Rotterdam. Hun har en MA i Choreography; research and performance fra ex.e.r.ce ved Centre Chorégraphique National de Montpellier og har siden 2014 vært tilknyttet Dansateliers Rotterdam som koreograf.

Komponist og artist Lasse Passage, begynte å studere komposisjon ved Griegakademiet i Bergen og gikk videre til å fullføre en BA i Sonologi fra Kongelige Konservatoriet i Den Haag (NL). Musikken er farget av bakgrunnen hans fra elektroakustikken (EA), den rytmiske musikken - og symbiosen mellom disse.

Pris: 0 - 310
Varighet: 50 min

Underhuset

Bærum Kulturhus
Claude Monets allé 27
1338 Sandvika

Panflutes and paperwork
24. APRIL kl 19.30
0 - 310 Kr