OpusNytt

OpusNytt

Hva er nytt etter 40 år?

Sted

Store Sal

Arrangør

Opus 82

Bli med på festen når Opus 82 og sangsolist Evelyn Jons gjester Bærums beste scene. Konserten for deg som gråter av ordet korps, i glede eller fortvilelse.

Vi gleder oss til å presentere en variert konsert med klassiske verk for korps og underholdningsmusikk med vokalist og band. Jubilanten har nemlig invitert med seg solist Evelyn Jons fra Gøteborg på 40-års laget. Hun har flere musikalroller i kofferten, bl.a. "Les miserables", "Chicago" og "West Side Story", i tillegg til å ha vært solist med flere orkestere i Skandinavia. Hun er også aktiv med egenproduserte forestillinger og konserter med egen musikk.

Hvem er jubilanten?

Opus 82 er et av Norges ledende amatørkorps som kjennetegnes av kammermusikalsk samspill med karakter og gnist. I dag har korpset rundt 40 faste medlemmer og dirigeres av Sverre Olsrud.

I tillegg til å bringe den originale korpsmusikken fram i lyset, er Opus 82 bevisst sin rolle som kulturtilbyder i lokalsamfunnet. Derfor samarbeider de iblant med lokale kor, dansere og solister i tillegg til å ha egne konserter i kommunen. En av Opus sine store samarbeidsprosjekter hvert andre år er oppsetningen av "Nøtteknekkeren" med KGB dans.

I nå 40 år har de vist stor sjangerbredde og høy kvalitet i sine konsertproduksjoner. Deres interesse for originalskrevet musikk for janitsjarbesetning har gjort dem bemerket med gode plasseringer i konkurranser de siste årene, seneste en 4. plass i elitedivisjon NM janitsjar.

 

Pris: 0 - 320
Varighet: 2 t, 15 min m/pause

Store Sal

Bærum Kulturhus
Claude Monets allé 27
1338 Sandvika

OpusNytt
19. NOVEMBER kl 18.00
0 - 320 Kr