Foto: Ketil Hardy

NYC FIRE med Solli/Ellis/Donkin/Kim

Festen fortsetter – JazzNach

Sted

Foajéscenen

Arrangør

Bærum Kulturhus

En del av serien

Bærum Jazzfestival 2024

Tradisjonen fortsetter – det blir JazzNach på Foajéscenen også I 2024. Gitarist Bjørn Vidar Solli og NYC-saksofonist John Ellis setter stemninga med sin nye, energiske og svært så samspilte kvartett NYC FIRE.

Bjørn Vidar Solli er Skiens-gitaristen som har hele verden som hjemmebane. Han har bodd mange år i New York hvor han jobbet i det absolutte toppsjiktet av jazzmusikere. Nå inviterer sine venner fra New York til Bærum og presenterer et skikkelig stjernelag lørdag kveld.

Dette blir heftig og engasjerende jazz fra noen av de fremste musikerne på den internasjonale jazzscenen.

John Ellis har en stor produksjon i eget navn og har også jobbet med kjente navn som Helen Sung, Gretchen Parlato og Dr. Lonnie Smith.

Phil Donkin er en ettertraktet britisk bassist og respektert komponist. Han er aktiv i en rekke bandkonstellasjoner på begge sider av Atlanteren, vi trekker gledelig fram Dhafer Youssef's Bird's Requiem (med Eivind Aarseth og Nils Petter Molvær), Rainer Böhms trio og Marius Nesets 'Birds' quartet.

JK Kim er en prisvinnende, Billboard-nominert trommeslager, improvisator, komponist og elektronika-artist fra Incheon, Korea, som de siste årene har blitt en sentral stemme i den moderne jazz- og improvisasjonsmusikkscenen i hjembyen sin og en stigende stjerne på den globale scenen.


JazzNach – festen etter festen

JazzNach har utviklet seg til en kjærkommen tradisjon under Bærum Jazzfestival – dette blir den perfekte avrundingen på en lang og innholdsrik festivaldag.

Festivalpass for Bærum Jazzfestival 2024

Dagspass gir deg mest for penga! 

Du kjøper dagspass per dag — fredag og/eller lørdag. Og husk at du må hente ut billett ut for hver konsert.

Velkommen til jazzfest!

Konsertinformasjon

Pris: 0 - 300
Varighet: 1 t, 15 min u/pause

Foajéscenen

Bærum Kulturhus
Claude Monets allé 27
1338 Sandvika

NYC FIRE med Solli/Ellis/Donkin/Kim
2. NOVEMBER kl 22.30
0 - 300 Kr