Meg og kammeraten min

Foto: Marthe Vannebo

Meg og kammeraten min

Barnejazz fra 4-8 år.

Sted

Foajéscenen

Arrangør

Bærum Kulturhus

En del av serien

Barn Bærum Jazzfestival 2024

Si hei til Meg og Kammeraten Min, to av Norges mest talentfulle musikere som har begeistret barn og unge over hele landet med sin unike musikk og engasjerende tekster. Med en imponerende rekke konserter på festivaler, i kulturhus, barnehager og skoler, har Meg og Kammeraten Min skapt en musikalsk verden som appellerer til alle aldre

Meg, også kjent som Martin Hagfors, og Kammeraten, alias Erik Johannessen, har virkelig satt sitt preg på hva musikk for barn kan være. Deres kreative tilnærming til temaer som tissetrengt dansing, forvirrende forelskelse blant ringeklokker, og merkelig bestefar-kjæreste situasjoner har gjort dem til en av de mest spennende låtskriverduoene i norsk musikkhistorie. Gjennom deres musikk utforsker de følelser som ensomhet, vennskap, kjærlighet og andre merkelige og fantastiske situasjoner som barn og unge kan relatere seg til. 

Ikke gå glipp av denne unike muligheten til å oppleve Meg og Kammeraten Min live på scenen under Bærum Jazzfestival. Ta med deg familie og venner og bli med på en konsertopplevelse som vil berøre små og store.

Pris: 0 - 185
Varighet: 45 min

Foajéscenen

Bærum Kulturhus
Claude Monets allé 27
1338 Sandvika

Meg og kammeraten min
3. NOVEMBER kl 14.00
0 - 185 Kr