Mari Boine

Foto: Per Heimly

Mari Boine

En av landets aller sterkeste stemmer og hennes fabelaktige band

Sted

Store Sal

Arrangør

Bærum Kulturhus

Den ikoniske samisk-norske artisten og aksjonisten Mari Boine er noe av det nærmeste man kommer en levende legende her til lands. Nå kommer hun til Bærum Kulturhus.

Mari Boine er kjent som en av de mest grensesprengende musikalske pionérene innen norsk musikk. Hun lar seg vanskelig plassere i en bås, og henter inspirasjon fra både jazz, joik, folkemusikk, rock og elektronika. Likevel klassifiseres musikken hennes ofte som Verdensmusikk – i sjangerens rikeste forstand.

I starten av 2024 imponerte Boine både gamle og nye fans i TV-produksjonen Hver gang vi møtes, noe som førte til at en ny generasjon fikk øynene opp for hennes sterke personlige historie, og kraftfulle musikalske uttrykk.

TV-suksessen ble fulgt opp av Boines lengste turné så langt i karrieren, og nylig annonserte Mari Boine at hun slipper et nytt album til høsten.

Albumet Alva blir hennes første på mange år med fullt band, og følges opp med en rekke nye konsertdatoer både i- og utenfor Norge. Det er all mulig grunn til å glede seg, både til ny musikk og konsertopplevelser. En kvinnealder inn i sin musikalske karriere, klarer Mari Boine nemlig stadig å fornye sitt uttrykk og fortelle historier som fanger vår oppmerksomhet og berører oss dypt.

Så gå ikke glipp av muligheten til å oppleve en landets aller sterkeste stemmer og hennes fabelaktige band.


Mer informasjon om konserten

Pris: 0 - 630
Varighet: 1 t, 30 min u/pause

Store Sal

Bærum Kulturhus
Claude Monets allé 27
1338 Sandvika

Mari Boine
6. MARS kl 19.00
0 - 630 Kr