Livet er et usikkert prosjekt

Foto: Aldona Pivoriene

Livet er et usikkert prosjekt

Foredrag med Ingvard Wilhelmsen

Sted

Store Sal

Arrangør

Team Halden

Med humor, formidlingsevne og glimt i øyet fyller Ingvard Wilhelmsen salen med kloke ord og sunn fornuft. Han holder foredrag for utsolgte hus Norge rundt og regnes som en av de aller beste foredragsholderne i landet.

Det meste her i livet kan vi ikke gjøre noe med, men hvordan vi forholder oss til alt som skjer bestemmer vi selv. De fleste av tankene våre er bare tull, tanker der vi bekymrer oss for ting som aldri skjer i virkeligheten. Han utfordrer hvordan vi forholder oss til disse tankene.

Med en herlig og morsom formidlingsevne utfordrer han våre holdninger til grubling og bekymring, liv og død, oss selv og andre. Mye flaks og mange faktorer spiller inn for å avgjøre hvor godt livet blir. Da lønner det seg å bruke kreftene på det man kan gjøre noe med. Wilhelmsen mener at for å ha ro og fred i sinnet vårt, er det helt nødvendig å tåle livets usikkerhet og risiko.

Ingvard Wilhelmsen er professor emeritus ved Universitetet i Bergen og spesialist i indremedisin og psykiatri.

Han har siden 1995 drevet den anerkjente Hypokonderklinikken i Bergen og skrevet flere bøker; Livet er et usikkert prosjekt, Sjef i eget liv, Det er ikke mer synd på deg enn andre og Kongen anbefaler.

 

 

Pris: 0 - 515
Varighet: 1 t, 30 min u/pause

Store Sal

Bærum Kulturhus
Claude Monets allé 27
1338 Sandvika

Livet er et usikkert prosjekt
24. SEPTEMBER kl 19.00
0 - 515 Kr