Foto: Mona Nordøy

LEGO og Frode Alnæs

Lars Erik Gudims Orkester med Frode Alnæs

Sted

Varmesentralen

Arrangør

Stabekk JazzClub

En del av serien

Bærum Jazzfestival 2024

LEGO (Lars Erik Gudims Orkester)

Orkesteret ledet av Lars Erik Gudim, også kjent som LEGO, består av en elitegruppe musikere plukket fra øverste hylle i landet. Gudim, med sin imponerende karriere som trombonesolist, komponist, arrangør og dirigent, har vært et sentralt navn i en rekke prestisjefylte nasjonale og internasjonale ensembler, inkludert KORK, Danmarks Radios Big Band, Oslo Groove Company, Marinemusikken, Stavanger Symfoniorkester og flere andre. Denne kvelden blir det showtime med den legendariske gitaristen Frode Alnæs! Gled deg til en skikkelig festaften, full av energi og musikalsk magi!

Frode Alnæs er en av våre mest elskede artister, kjent for sin unike evne til å engasjere publikum. Han bringer alltid en eksplosjon av energi til scenen, med musikalske overraskelser og strålende humør. Med røtter i både jazz og pop, er han en leken og improviserende musiker som stadig utforsker nye musikalske stier. Med drøssevis av hits i 'Dance With A Stranger' og seks soloplater i hans eget navn, viser Frode sin utrolige produktivitet og kreativitet. Han har også bidratt til over 150 album nasjonalt og internasjonalt, og hans musikalske reise inkluderer bestillingsverk for festspill og festivaler, soloforestillinger, og en populær juleturné.

Frode har mottatt tre Spellemannspriser og hans betydning for norsk musikkliv gjennom 40 år kan ikke undervurderes. Som låtskriver, gitarist, vokalist, entertainer, programleder på TV, og gründer av en musikkfestival, har han satt sitt preg på utallige arenaer. Han er en legende som stadig skaper og inspirerer.

 

Konsertinformasjon

Pris: 0 - 430
Varighet: 2 timer m/pause
LEGO og Frode Alnæs
31. OKTOBER kl 19.30
0 - 430 Kr