Kleive og Kleives jul

Tradisjonskonsert med Julie og Torfinn. Akkurat som vi vil ha det.

Sted

Store Sal

Arrangør

Bærum Kulturhus

Stor steming - Store Sal - Store øyeblikk

To blad Kleive, far og datter, i nært samspill med gode musikervenner der de fremfører egne låter, velkjente klassikere i nye arrangementer og julemusikk i nye drakter. I tillegg til sin favorittmusikk, byr Kleive og Kleive også på favorittmat etter konserten . Ingen strenger er stille i dette laget - velkommen til en lun stemningskveld i førjulstida.

Julie Kleive

Julie Kleive er en sanger og låtskriver som har beveget seg gjennom store deler av norsk musikkliv de seneste årene. Julies virke er i høyeste grad sjangeroverskridende, da uttrykket hennes først og fremst ligger i formidlingen. I 2012 mottok hun Bærum kommunes kulturstipend for videre kunstnerisk utvikling, og i 2013 Budstikkas stipend for unge kunstnere.

Julie er aktiv i mange prosjekter, og flere av hennes samarbeid har ledet til plateutgivelser og konsertvirksomhet i inn- og utland med blant annet Shimmering, Synne Sanden, Oslo Kammerkor, Jenny Augusta og Runar Anderesen. I duoprosjektet sitt, «Olaf og Julie» har Kleive fått fremføre låtene sine for publikum på små og større scener, blant annet som support for Lillebjørn Nilsen og Ole Paus.

Et unikt uttrykk

I likhet med sin datter klarer Torfinn Kleive å skape unikt uttrykk med tangentene han velger å spille på. Torfinn Kleive har sin musikalske bakgrunn som sanger i blant annet Det Norske Solistkor, og Christiania mannskor. Gjennom de siste årene har han skrevet musikk til bryllup, jul og barnebarn i tillegg til å skrive arrangementer for kor og strykere - blant annet til Julies sanger.

Et livslangt samarbeid

Julie og Torfinn har hatt et samarbeid pågående mer enn 30 år, og elsker å sette sammen et førjulsprogram med musikk de er glade i. Grip sjansen – la deg bli beveget og kom i den rette førjulsstemningen sammen med Kleive og Kleive med venner.

Etter konserten inviteres alle til julesmaker på øvre og nedre Foajé i Kulturhuset.

Pris: 0 - 470
Varighet: 1 t, 20 min u/pause

Store Sal

Bærum Kulturhus
Claude Monets allé 27
1338 Sandvika

Kleive og Kleives jul
14. DESEMBER kl 19.00
0 - 470 Kr