Kaleidoscope

Foto: Tale Hendnes

Kaleidoscope

En sanselig danseforestilling for barn 0 — 3 år.

Sted

Underhuset

Arrangør

Bærum Kulturhus

En del av serien

Barn

En magisk og inkluderende danseforestilling for barn fra 0-3 år. Forestillingen utforsker tekstur, lys, farger og lyder på en helt ny måte.

I denne forestillingen blir du og dine barn en del av et spennende univers som appellerer til alle sanser. Publikum blir invitert til å bli med på en reise som utforsker tekstur, lys, farger og lyder på en helt ny måte. Dette er ikke bare en vanlig forestilling; det er en sanselig opplevelse som vil fange fantasien til både små og store. 

I Kaleidoscope møter én sans en annen, og magi oppstår. Samvær er hjertet av denne forestillingen, og alle ønskes velkommen til å bli en del av den. Foreldre og barn oppfordres til å delta i musikk- og danseglede.

Denne forestillingen gir et hav av sanseopplevelser gjennom sang og dynamiske bevegelser, alt i en støttende og inkluderende fellesskapssetting. Uansett hvilke behov publikum måtte ha, vil dere finne at forestillingen er tilrettelagt for alle. Forestillingen foregår i et trygt og inkluderende rom med dempet belysning og skånsom lyd. Barn og voksne kan bevege seg fritt, prate og utforske omgivelsene akkurat slik man måtte ønske. Det er ingen begrensninger, bare frihet til å nyte opplevelsen. 

Passer for barn fra 0 — 3 år, og for alle med behov for en litt mer avslappet stemning i scenerommet, eller for de som trenger tilrettelegging av ulik art.

 

Pris: 0 - 185
Varighet: 40 min

Underhuset

Bærum Kulturhus
Claude Monets allé 27
1338 Sandvika

Kaleidoscope
11. OKTOBER kl 10.00 + 3 til
0 - 185 Kr