Julekuppet

Foto: Inger Gundersen

Julekuppet

Bli med på julerampestreker. For barn fra 3 år

Sted

Underhuset

Arrangør

Bærum Kulturhus

Det nærmer seg julaften og små og store gleder seg. Det gjør ikke byjenta Bea. Hun kjeder seg og føler seg ensom. Hjemme er jula alt annet enn koselig, derfor skal hun ikke hjem.

Plutselig dukker rampejenta Bingo opp. Hun blir en etterlengtet kompis. Etter en bratt læringskurve på Bingos pøbelskole lar Bea seg overtale til å gjøre årets julegavekupp. Hun skal rappe-snappe-stjæle verdens flotteste julegave! Det er Madame G som eier den. Madame G, som surrer og skravler, både med seg selv og den lille hunden hun er så glad i. To klumsete, joviale politimenn, Jørn og Bjørn, får nyss i jentenes planer og kuppet går ikke helt etter planen. Bea ender opp med å feire julekvelden på en helt annen måte enn hun hadde sett for seg.

Julekuppet er en spenningsfylt, morsom og utradisjonell juleforestilling, en humoristisk krim for barn, med alvorlige undertoner.

Julekuppet handler om å være ensom og sårbar, men også om å tørre å stå opp for seg selv. Og kanskje aller mest om nestekjærlighet og vennskap.

Anbefalt alder: Fra 3 år

 

Mer informasjon

Pris: 0 - 185
Varighet: 45 min

Underhuset

Bærum Kulturhus
Claude Monets allé 27
1338 Sandvika

Julekuppet
14. DESEMBER kl 14.00
0 - 185 Kr