Inn i et speil

En forestillingskonsert som tar utgangspunkt i ungdommens tanker, meninger, erfaringer og opplevelser i den samtid de lever i nå. Av ICB Produksjoner.

Sted

Underhuset

Arrangør

Bærum Kulturhus

En del av serien

Dans

Inn i et speil er en sjangeroverskridende forestilling der poesi, tekst og sang kombineres med dans. I et samspill mellom musikk, bevegelse, tekst og poesi beveger to dansere seg inn i et musikalsk landskap sammen med en sanger og to musikere. 

Koreograf Inger Cecilie Bertran de Lis har gjennom flere år undersøkt ulike utviklingsstadier som barn og unge opplever når de vokser opp. Inn i et speil er for ungdom 13-18 år og er siste del av en triologi som lar seg inspirere av ungdommers tanker, meninger, erfaringer og opplevelser.

Om koreografen

Inger Cecilie Bertran de Lis er kunstnerisk leder, koreograf og regissør for ICB Produksjoner, basert i Oslo, Norge. Hun er utdannet fra Operaens Ballettskole og Statens Balletthøgskole danselinjen. Videreutdanning i Paris, ved Académie d ´art choreographique , Raymond Francetti, og  Studio Paris de Centre de Marais, hvor hun bl.a. tok privat undervisning i et år med ballettmesteren Gilbert Mayer, fra Paris Operaen.

Hun har tidligere vært ansatt som danser i Den finske Nasjonal ballett, Landestheater Linz, Malmø Stadsteater og Den Norske Opera. Hun har også arbeidet i mange år som freelancedanser i forskjellige frie scenekunst produksjoner og tv prosjekter, i både inn og utland, som bl.a. Paris, Madrid, Lausanne og i Stockholm.

Les mer på ICB Productions hjemmesider.

Om forestillingen

Pris: 0 - 310
Varighet: 1 time

Underhuset

Bærum Kulturhus
Claude Monets allé 27
1338 Sandvika

Inn i et speil
16. MARS kl 18.30 + 1 til
0 - 310 Kr