En hyllest til Monica Zetterlund

Foto: Erika Hebbert

En hyllest til Monica Zetterlund

Nypremiere på teaterkonserten «A lady called Sven»

Sted

Underhuset

Arrangør

Bærum Kulturhus

Skuespiller og vokalist Ida Holten Worsøe klar for Bærum Kulturhus med teaterkonserten «A lady called Sven» – en varm og personlig hyllest til jazzstjernen, skuespilleren og revyartisten Monica Zetterlund. 

«A lady called Sven» favner de mange fasettene av Zetterlunds suksessfulle og dramatiske liv, fra debuten med farens seksmannsorkester i Värmland, til hun sang med jazzlegender som Louis Armstrong, Stan Getz og Quincy Jones i Paris og New York. Skuespiller og sanger Ida Holten Worsøe forteller Monicas historie – en historie som også har vært en viktig inspirasjon for hennes egen vei til scenen. 

Sammen med pianist Simon Revholt og bassist Jan Olav Renvåg formidler hun hele bredden i Zetterlunds repertoar som spenner fra jazzversjoner av svensk folkemusikk, via gjendiktninger av amerikanske standardlåter til revyvisene Zetterlund sang med Hasse og Tage. «A lady called Sven» er en varm og morsom hyllest til en av Skandinavias aller største sangere. 

Forestillingen hadde premiere ved Hålogaland Teater i 2007, og har siden den gang spilt for fulle hus på festivaler, jazzklubber og teatre over hele landet. Nå har ensemblet lagt til flere nye sanger og tekster – publikum kan se fram til å kunne oppleve en ny og svært så vital versjon av denne konsertforestillingen.

 

Pris: 0 - 400
Varighet: 1 t, 20 min u/pause

Underhuset

Bærum Kulturhus
Claude Monets allé 27
1338 Sandvika

En hyllest til Monica Zetterlund
13. SEPTEMBER kl 19.00
0 - 400 Kr