Gammalgrass

Foto: Tomas Lauvland Pettersen

Gammalgrass

Stian Carstensen, Ola Kvernberg og Ole Morten Vågan – selve definisjonen på en supertrio

Sted

Store Sal

Arrangør

Bærum Kulturhus

En del av serien

Bærum Jazzfestival 2024

Under den første Bærum Jazzfestival i 2022 leverte Gammalgrass en ren maktdemonstrasjon av en konsert på Foajéscenen i Bærum Kulturhus. I 2024 er de tilbake – denne gang får de boltre seg på en større scene i Store Sal. I skjæringspunktet mellom bluegrass, folkemusikk, klassisk, jazz og store doser humor og livsglede finner du Gammalgrass – en supertrio av sjeldent kaliber. 

Med en forførende cocktail av takt, tone og dødsforakt, gir Stian Carstensen, Ola Kvernberg og Ole Morten Vågan jernet og slipper alle musikalske hemninger i jakten på en unik konsertopplevelse. En cocktail av bluegrass ispedd gammaldans og klassisk musikk med en twist av bisarr humor. Selve definisjonen på et musikalsk overflødighetshorn. Trioen har spilt land og strand rundt i Norge, i tillegg til turneer i Tyskland og Europa, og er kjent for ublu musisering på høyt plan, der tempoet til tider er like kjapt som stilartsskiftene. 

Musikantene Stian Carstensen (trekkspill, fiolin, gitar, banjo, fløyter), Ola Kvernberg (fiolin, bass, piano) og Ole Morten Vågan (bass) er hver for seg utøvere i den aller øverste divisjon. Sammen utgjør de et sprudlende ensemble, som med humor og overskudd tar oss med på en reise i et hittil lite utforsket musikalsk landskap - der de fleste taktarter og sjangre blir utsatt for mer eller mindre respektløse tolkninger.

Festivalpass for Bærum Jazzfestival 2024

Dagspass gir deg mest for penga! 

Du kjøper dagspass per dag — fredag og/eller lørdag. Og husk at du må hente ut billett ut for hver konsert.

Velkommen til jazzfest!

Pris: 0 - 485
Varighet: 1 t, 15 min u/pause

Store Sal

Bærum Kulturhus
Claude Monets allé 27
1338 Sandvika

Gammalgrass
31. OKTOBER kl 21.00
0 - 485 Kr