Francesca Tandoi trio

Foto: MWI

Francesca Tandoi trio

Prima italiensk virtuos swing

Sted

Underhuset

Arrangør

Bærum Kulturhus

En del av serien

Bærum Jazzfestival 2024

Publikumsvinneren under årets Jazzfest i Trondheim – av mange fremhevet som festivalens beste konsert

Etter vårens kritikerroste konsert på Jazzfest i Trondheim, har det norske publikummet virkelig fått øynene opp for denne meritterte italienske pianisten, vokalisten og bandlederen. Til jazzfestivalen kommer hun med sin egen, svært så samspilte trio og en settliste som garanterer virtuos og stilsikker swing. 

Francesca har sine røtter i bop’en, men låtene og trioens uttrykk drar veksler på mange flere sjangre og stilarter. Det er ikke ofte man opplever en utøver og komponist som kan bevege seg så fritt og uhemmet mellom det energiske og virtuose og det mer introverte og lyriske

 

Nevn en annen utøver som man levere gnistrende piano-kor i 240bpm, synge lyriske ballader og skrive låter som virkelig setter spor etter seg i det musikalske minnet? Nei, vi kommer heller ikke på så mange. Det kan høres litt klisjéfullt ut, men vi mener det oppriktig: Francesca Tandoi er unik og må oppleves live! 

De siste årene har publikum på North Sea Jazz Festival, Umbria Jazz, Cork Jazz, Bosendorfer Gala, Breda jazz Festival, Amsterdam Arena Stadium, Piano City Madrid, Sumatra Jazz Festival, Tokyo Hakuju Concert Hall, Tver Philarmonic Hall, Stara Zagora Jazz Festival og klubber i USA, Japan, Indonesia, India Sør-Afrika (og Trondheim) fått skjellsettende live-opplevelser når Francesca Tandoi trio har satt i gang sitt finstemte italienske swing-maskineri. 

Sjekk gjerne ut hennes seks studio-innspillinger med sin trio: For Elvira, Something Blue, Magic Three, Wind dance, When in Rome og Hope. Her er det mye gull for den som liker pianotrio-formatet, sterk låtskriving, sjelfull vokal og høyenergisk impro. 

Benvenuto! 

Konsertinformasjon

Festivalpass for Bærum Jazzfestival 2024

Dagspass gir deg mest for penga! 

Du kjøper dagspass per dag — fredag og/eller lørdag. Og husk at du må hente ut billett ut for hver konsert.

Velkommen til jazzfest!

Pris: 0 - 380
Varighet: 1 t, 15 min u/pause

Underhuset

Bærum Kulturhus
Claude Monets allé 27
1338 Sandvika

Francesca Tandoi trio
1. NOVEMBER kl 19.30
0 - 380 Kr