Erlend Apneseth trio

Erlend Apneseth trio

Hardingfelemagi i unikt lokale.

Sted

Villa Fagerheim

Arrangør

Bærum Kulturhus

En del av serien

Bærum Jazzfestival 2024

Et perfekt band for de stemningsfulle konsertene på Drageslottet under jazzfestivalen.

Norsk folkemusikk, jazz og elektronika i en tett, nær og usigelig vakker live-setting. Erlend Apneseth Trio er virkelig et av Norges mest innovative og aktive band, der de forener lyden av norsk folkemusikk, jazz og elektronika på en helt særegen måte.

Bandet har høstet lovord, priser og nominasjoner for sine fire albumutgivelser på det renommerte plateselskapet Hubro, og turnering i store deler av Norge og Europa de siste åtte årene har begeistret både nye og tilbakevendende konsertgjengere. 

Trioen består av Erlend Apneseth (hardingfele), Stephan Meidell (gitar/live-sampling) og Øyvind Hegg-Lunde (trommer/perkusjon). De er alle kritikerroste utøvere og komponister på sine felt, og deres improvisatoriske tilnærming gjør hver konsert til en unik opplevelse. 

Her får du ambiente, vakre og suggererende lydlandskaper som får deg til å drømme deg bort i alt det vakre samtidig som mikrotonale stemninger og kompleks rytmikk skaper kontraster. 

Drageslottet

Og så settingen for konserten, da: Drageslottet Fagerheim. Denne ærverdige tømmervillaen i dragestil på Høvik skaper en helt spesiell ramme for konserten. Når høvdingen sjøl, Ludvig Gundersen ønsker publikum velkommen, settes stemningen innenfor de solide tømmerveggene. Denne konserten blir i et privat hjem som åpner stua for publikum.

Det er begrenset med plasser på denne eksklusive konserten – her bør man være raskt ute for å sikre seg billett til noe helt spesielt. 

Adresse: Villa Fagerheim/Drageslottet: Granalleen 6, 1363 Høvik.

Festivalpass for Bærum Jazzfestival 2024

Dagspass gir deg mest for penga! 

Du kjøper dagspass per dag — fredag og/eller lørdag. Og husk at du må hente ut billett ut for hver konsert.

Velkommen til jazzfest!

Pris: 0 - 400
Varighet: 1 t, 15 min u/pause
Erlend Apneseth trio
1. NOVEMBER kl 19.00
0 - 400 Kr