China Moses

Foto: Sylvain Norget

China Moses

Fra LA og Paris til Sandvika.

Sted

Store Sal

Arrangør

Bærum Kulturhus

En del av serien

Bærum Jazzfestival 2024

Datteren til Dee Dee Bridgewater står så til de grader på egne bein som artist. Sangeren, låtskriveren og produsenten China Moses har bygget seg opp en lojal fanskare i USA og Europa. Med en oppvekst i både LA og Paris, har hun tatt med seg det beste fra to kontinenter i en særegen, stolt og distinkt soul/R&B/jazz-miks

Fra Tin Pan Alley til hip-hop 

Albumet Nightintales gir et godt bilde av hvem China Moses anno 2024 er. Akustisk R&B med storband-hooks. Sløye hip-hop beats med strykearrangementer. Lekker moderne soul med lette anstrøk av gospel-koring. Et kjent og kjært Tin Pan Alley-landskap. Stilsikkert og smakfullt. 

Moses har solide røtter i den amerikanske jazztradisjonen, noe annet ville vel vært underlig, gitt opphavet. Hun har tidligere, med stor suksess, hyllet Dinah Washington gjennom plateinnspillinger og turneer. Som få andre, kan China på sine konserter sjonglere standardlåter og hip-hop beats om hverandre. 

Og slik er gjerne hennes live-opptredener: en sjangervandring der fokuset og samspillet er sylkvasst. Hun forvalter en stolt vokaltradisjon, og utfører oppgaven på beste måte.

Gå ikke glipp av denne muligheten til å oppleve en stolt og sterk utøver med tonnevis av energi!

Festivalpass for Bærum Jazzfestival 2024

Dagspass gir deg mest for penga! 

Du kjøper dagspass per dag — fredag og/eller lørdag. Og husk at du må hente ut billett ut for hver konsert.

Velkommen til jazzfest!

Pris: 0 - 550
Varighet: 1 t, 15 min u/pause

Store Sal

Bærum Kulturhus
Claude Monets allé 27
1338 Sandvika

China Moses
1. NOVEMBER kl 18.00
0 - 550 Kr