Bjørn Eidsvåg

Bjørn Eidsvåg

Ingen vei tilbake

Sted

Store Sal

Arrangør

Quint

Eidsvåg ser seg bakover og inn i framtida på turneen som markerer 70-årsjubileet.

Etter et halvt århundre i musikkbransjen, står Bjørn Eidsvåg som en bauta i norsk musikkliv. I flere tiår har han spilt så mye som 80 konserter hvert eneste år i alle landets kriker og kroker.

Søndag 17. mars fylte den folkekjære artisten 70 år, og til høsten legger han ut på jubileumsturnéen som har fått tittelen «Ingen vei tilbake». Denne søndagskvelden i Store Sal, får vi gjenhør med kjære klassikere så vel som nye musikalske bekjentskaper.

– «Ingen vei tilbake» er overskriften på min jubileumsturné i høst, forteller Eidsvåg. – Vi skal nok se oss litt over skuldrene, men blikket er først og fremst rettet framover. Vi ønsker å vise at vi er relevante både tematisk og musikalsk. Noen av mine sanger har jo fått et nytt liv ved yngre kollegers tolkninger av dem, og vi skal se om ikke flere av dem kan få det ved å «pusse dem opp» musikalsk. Historiene bak noen av mine mest populære sanger skal fortelles og dere skal få vite noe om motivene bak de nye. Jeg har hatt en lang og begivenhetsrik karriere og fått lov til å oppleve at noen av sangene mine nærmest har blitt folkeeie. Vi skal by på dem, men vi skal som sagt først og fremst rette blikket framover.»

Pris: 0 - 585
Varighet: 1 t, 30 min u/pause

Store Sal

Bærum Kulturhus
Claude Monets allé 27
1338 Sandvika

Bjørn Eidsvåg
20. OKTOBER kl 18.00 + 1 til
Få billetter
0 - 585 Kr