Foto: K. Michiels

Balsam

Et fristende urte-konsertlaboratorium, hvor levende musikk kombineres med overraskende dufter, smaker og visuelle inntrykk

Sted

Store Scene

Arrangør

Bærum Kulturhus

Zefiro Torna og teaterkompaniet Laika har skapt den unike forestillingen Balsam - en blanding av musikk og sanselige opplevelser.

Forestillingen er som en alkymistisk konsert og et spennende laboratorium hvor levende musikk kombineres med overraskende dufter, smaker og visuelle inntrykk.

Musikken i forestillingen er en blanding av vokale og instrumentale komposisjoner med titler som "Alchemilla", "Artemisia absinthium" og "Les Roses de Saadi". Disse titlene refererer til urters helbredende og fortryllende egenskaper. Sangtekstene henter inspirasjon fra gamle dikt og poesi, og handler om kjærlighet, lengsel og naturens skjønnhet.

Forestillingen tar publikum med inn i et alkymistisk laboratorium, hvor musikerne og tilskuerne sitter i en spesiell formasjon som symboliserer de fem elementene. Mens musikken spiller, blir publikum vitne til ulike eksperimenter hvor ingredienser forvandles gjennom alkymistiske prosesser. 

Resultatet er en sanselig opplevelse av balsamer, drikker og godbiter i ulike farger og smaker, som deles med andre i salen.

Balsam er en forestilling som utforsker mysteriene i livet og naturen, og inviterer publikum til å reflektere over det uforståelige.

Det er en unik opplevelse som etterlater spørsmålet: Vil vi noen gang finne "det ultimate gullet"?

 

Pris: 0 - 450
Varighet: 1 t. 15 min u/pause
Balsam
8. OKTOBER kl 19.00 + 1 til
0 - 450 Kr