Åpningsfest med The Real Thing

Åpningsfest med The Real Thing

Åpningsfest Bærum Jazzfestival 2024.

Sted

Foajéscenen

Arrangør

Bærum Kulturhus

En del av serien

Bærum Jazzfestival 2024

En tradisjon fortsetter: det blir heidundrende åpningsfest for jazzfestivalen på Foajéscenen. Publikumsfavorittene i The Real Thing byr hardtsvingende, orgelbasert souljazz – perfekt setting for å sparke jazzfesten i gang.


Etter at Chief Adjuah har rundet av åpningskonserten for festivalen, er det på tide å riste løs på Foajéscenen. The Real Thing kan dette med å få jazzkropper til å bevege seg i synkron takt. Det skjer noe helt spesielt på Palle Wagnberg fyrer opp Hammondorgelet og Leslie-kabinettet begynner å dure. 

Siden starten 1992 har The Real Thing spilt mer enn 1700 konserter og solgt over 55 000 plater med hardtsvingende, orgelbasert souljazz, inspirert av storheter som Jimmy Smith, Jack McDuff, George Benson og Wes Montgomery. Bandet som «aldri går av scenen i tørr smoking» har opparbeidet seg en solid fanskare også utenfor jazzmenigheten.

Åpningsfest Bærum Jazzfestival 2024

Organisten Palle Wagnberg, gitaristen Staffan William-Olsson, saksofonisten Dave Edge og trommeslageren Hermund Nygård gleder seg til å fyre opp hammondorgelet, sjekke at sløyfa er rett og gyve løs på gammelt og nytt repertoar.

Bilde av bandet The Real Thing
Pris: 175 - 380
Varighet: 1 t, 45 min

Foajéscenen

Bærum Kulturhus
Claude Monets allé 27
1338 Sandvika

Åpningsfest med The Real Thing
30. OKTOBER kl 20.30
175 - 380 Kr