Adventsjazz

Adventsjazz

Stabekk JazzClub presenterer tradisjonsrik adventsjazz

Sted

Kulturhuset Stabekk Kino

Arrangør

Stabekk JazzClub

Tradisjonen tro inviterer Kulturhuset Stabekk Kino til adventsjazz den første søndagen i advent. Glem julestresset – nyt fantastiske toner av Asmundsen & Co sammen med solist Julie Kleive.

Julie Kleive er en norsk sanger og låtskriver som har beveget seg gjennom store deler av norsk musikkliv de seneste årene. Hennes virke er sjangeroverskridende, da uttrykket først og fremst ligger i formidlingen. I 2012 mottok hun Bærum kommunes kulturstipend for videre kunstnerisk utvikling, og i 2013 Budstikkas stipend for unge kunstnere. Julie Kleive er aktiv i flere prosjekter, og mange av hennes samarbeid har ledet til plateutgivelser og konsertvikrsomhet i inn-og utland med blant annet Shimmering, Synne Sanden, Oslo Kammerkor, Jenny Augusta og Runar Anderesen. I duoprosjektet sitt, «Olaf og Julie» har Kleive fått fremføre låtene sine for publikum på små og større scener, blant annet som support for Lillebjørn Nilsen og Ole Paus.

Tine Asmundsen har instrumental- og faglærerutdannelse fra Østlandets Musikk Konservatorium. Hun er master i utøvende musikk fra University of Wisconsin Madison USA med Richard Davis som hovedlærer. Tine har spilt med bla. Girl Talk, Lonely Woman, Einar Iversen og Harmonius Wail og er også aktiv med bandene Asmundsen & Co, Radius og Krupka Trio.


Mer info om konserten

Pris: 0 - 380
Varighet: 1 t, 30 min m/pause

Kulturhuset Stabekk Kino

Gamle Ringeriksvei 5, 1369 Stabekk

Adventsjazz
1. DESEMBER kl 18.00
0 - 380 Kr